De ondersteuning voor uw huidige webbrowser is ingesteld. Om de volledige functionaliteit van de website en de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen, verzoeken we u dringend over te schakelen op een moderne browser (bv. Safari of Firefox).

Hallo, hoe kunnen wij u helpen?

Ik heb geen frequent flyer status meer, wanneer ontvang ik mijn nieuwe servicekaart?

Om te voldoen aan de hedendaagse eisen voor digitale en milieuvriendelijke oplossingen, verstuurt Miles & More niet langer Miles & More-servicekaarten naar leden zonder frequent flyer status. Uw digitale servicekaart vindt u in de Miles & More-app. Hiermee kunt u gebruik blijven maken van alle diensten voor het verzamelen en inwisselen van Miles.

Als u de Miles & More-app nog niet op uw smartphone heeft geïnstalleerd, dan kunt u deze hier downloaden:

Miles & More-app downloaden in de App Store
Miles & More-app downloaden bij Google Play

Overigens: voor de eerste aanmelding in de app krijgt u 500 award Miles gecrediteerd.