Miles & More-autohuur

Mijlen uitgeven voor huurauto′s, al vanaf 3.000 mijlen

De hoogst aangeschreven autoverhuurbedrijven ter wereld. Simpelweg reisgegevens invoeren en klaar:

Aanbiedingen van Miles & More-autoverhuurpartners

Hier vindt u individuele aanbiedingen van onze Miles & More-autoverhuurpartners waar u awardmijlen kunt uitgeven.

 • 5 Resultaten / pagina

 • Avis

  Wissel uw miles wereldwijd online in tegen een huurauto naar keuze

  Bij Avis kunt u vanaf heden heel eenvoudig uw miles online inwisselen. Ongeacht hoe lang en in welk van de 5.200 Avis-filialen in 165 landen u een auto huurt, een modern en hoogwaardig wagenpark staat op elk moment ter beschikking.

 • Budget

  Bij Budget kunt u uw mijlen optimaal benutten!

  Als Miles & More lid kunt u uw mijlen vanaf nu gebruiken om bij Budget Rent-a-Car een huurauto te boeken. In de meer dan 3.900 vestigingen in 124 landen vindt u ongetwijfeld een auto die aan uw eisen voldoet.

 • Europcar

  Mijlen flexibel inwisselen voor een huurwagen van uw keuze

  Europcar biedt u mobiele en flexibele oplossingen, aangepast aan uw behoeften. Profiteer van klasseauto's van beroemde fabrikanten.

 • Hertz

  Wereldwijd een auto huren met mijlen

  Geniet van totale flexibiliteit en wissel uw Miles & More-mijlen in voor de Hertz-huurauto van uw keuze. Of u nu in Duitsland of in een van de 8.800 Hertz-filialen wereldwijd een auto huurt, en of u nu een stadsauto, een terreinwagen, een cabrio of een limousine huurt: bij Hertz vindt u de wagen van uw keuze op de bestemming van uw keuze.

 • Sixt

  Online mijlen inwisselen en vertrekken!

  Bij Sixt kunt u uw huurauto heel flexibel met mijlen betalen. Of u nu een cabriolet wilt of een auto met 7 plaatsen, van Zürich tot München, voor twee dagen of vier weken - alle variaties zijn mogelijk en kunnen rechtstreeks online worden betaald door uw mijlen in te wisselen.