We zijn verheugd om te zien dat u interesse toont in Miles & More en onze internetpagina bezoekt. Gegevensbescherming, gegevensbeveiliging en de bescherming van uw privacy zijn belangrijk kwesties voor ons en we behandelen deze via onze zakelijke processen.

We hebben al onze informatie met betrekking tot gegevensbescherming bij Miles & More voor u verzameld op deze samenvattingspagina:

Privacybeleid van het Miles & More-programma

Ons beleid voor de behandeling van persoonsgegevens door uitvoerders, gezamenlijke uitvoerders en de Miles & More-partnerbedrijven binnen het kader van het Miles & More-programma, in het bijzonder met betrekking tot registratie en het verzamelen en uitgeven van mijlen.

Meer informatie

Gegevensbeschermingsbeleid voor de Miles & More-internetpagina/-app/-communicatiemedia

Ons beleid voor de behandeling van persoonsgegevens als u de Miles & More-internetpagina en de Miles & More-app bezoekt en gebruikt, inclusief beleid met betrekking tot het gebruik van cookies en de integratie van sociale netwerken.

Meer informatie


Procedurelogboek van de functionaris voor gegevensbescherming

Het openbare procedurelogboek biedt de functionaris voor gegevensbescherming van het bedrijf een overzicht van de behandeling van persoonsgegevens bij Miles & More GmbH.

Meer informatie

Andere beleidslijnen voor gegevensbescherming

Aanvullende informatie over de behandeling van persoonsgegevens door Deutsche Lufthansa AG met betrekking tot Lufthansa-vluchten (bijv. de communicatie van passagiersinformatie) is hier te vinden.

Aanvullende informatie over de behandeling van persoonsgegevens door luchtvaartmaatschappijen, gezamenlijke uitvoerders of partnerbedrijven van Miles & More is te vinden op de internetpagina's van deze luchtvaartmaatschappijen. U vindt hier een overzicht van deze luchtvaartmaatschappijen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op de belangrijkste vragen rondom gegevensbescherming bij Miles & More vindt u hier.

Algemene waarschuwing over phishing

Phishing is een praktijk waarbij getracht wordt de gebruikersgegevens van een persoon te achterhalen door zich voor te doen als een vertrouwde partner.

Meer informatie